Kaare Bertelsen Dantoft

Jeg ligger på en madras og drøfter et boulderproblem med mine børn.Et forsøg på at klatre udhæng i bouldergrotten.
  • Jeg er lykkeligt gift med en kvinde, der på alle måder passer perfekt til alle mine brister.

  • Jeg er far til to vidunderlige piger, der betyder alt i verden for mig.

  • Jeg tager ofte min familie med mig i den lokale klatreklub (OKK), og jeg drømmer om at give mine børn glæden ved at komme på fantastike klatreferier rundt om i verden - men nu skal vi lige i ordentlig klatreform først.

  • Jeg elsker gode øl og whisky, og jeg kan kun ærgre mig over alt for sjældent at få brygget nyt på mit fantastiske brygudstyr fra MiniBrew.

  • Jeg sætter en dyd i altid at forsøge at sætte mig så godt ind i modargumentet som muligt.

  • Siden 2008 har mit arbejdsliv primært handlet om at hjælpe såvel borgere og virksomheder til at passe godt på hinanden og den skønne natur i det sydfynske.

En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.En stribe af billeder, der viser mig klatre topreb på en glat klippevæg.
Kaare der er ekstatisk over at have fået sin MiniBrewTo bryg gærrer.Basestation i gang og computeren i baggrunden, der følger processen.Billede af en keg og et glas øl med flot skum.
Et glas med whisky sat i strandkanten med havet i baggrunden.En Stauning og Lagavulin gjort klar til smagsprøvning.Et par flasker whisky og en rom, gjort klar til smagsprøvning.